© تمامی حقوق محفوظ می باشد. طراحی شده با پارس پرواز ایرانیان

ویزای کانادا

شرایط اخذ ویزای کانادا

ویزای کانادا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تایید دادگستری و امور خارجه.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی

مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

2) 6 قطعه عکس ۴/۵×۳/۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه سند ازدواج.

5) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب سه ماهه و گواهی تمکن با مانده یکسان الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد).

حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی و تمکن.
گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)
باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000ریال باشد.

* علاوه بر حساب شخصی در صورت خویش فرما بودن ارائه گواهی تمکن و گردش 6 ماهه شرکت یا مرکز مربوطه به انگلیسی با مانده یکسان الزامی است.

* قابل ذکر است در گردش حساب‌ها مبلغ حقوق، دریافتی اجاره خانه و سود سپرده باید مشخص باشد.

* در مورد گردش حساب‌ شرکت‌ها نیز کلیه نقل و انتقالات وجوه در مورد خرید و فروش های شرکت باید مشخص باشد.

6) اصل و ترجمه سند مالکیت و در صورت اجاره دادن اصل و ترجمه اجاره‌نامه

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و فیش حقوقی سه ماه آخر از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

* در صورتی که صاحب داروخانه، کلینیک و مراکز درمانی، آزمایشگاه و … هستند، لیست بیمه برای سه ماه آخر کارمندان.

وکلا: پروانه وکالت

مشاغل دولتی:

حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق یا

بی حقوق، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و فیش حقوقی سه ماه آخر به همراه کارت پرسنلی

بازنشسته ها: ارائه آخرین حکم بازنشستگی، ارائه فیش حقوقی سه ماه آخر و کارت بازنشستگی

مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق یا

بی حقوق از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق سه ماه آخر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات و لیست بیمه کارمندان شرکت برای 6 ماه اخیر و برگ مالیاتی 3 سال آخر

معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع مرخصی به همراه فیش حقوقی سه ماهه آخر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان دانش آموزان و دانشجویان: اصل گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.

10) تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به انگلیس به صورت کامل و دقیق.

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن ها جهت اخذ ویزا الزامی است.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت برگه عبور :

اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، 4 قطعه عکس 4.6 (طبق شرایط اعلام شده در بند2)

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند و درصورت لزوم باید به تایید دادگستری نیز برسند.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل یکسال از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 3 قطعه عکس 3.5 / 4.5 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت همسفر بودن با همسر)

5) مدارک مالی شامل نامه تمکن به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک، گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه شخص باشد و گواهی سپرده بلندمدت در صورت وجود ( مدارک دیگری همچون گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه نیز می تواند تمکن مالی شما را نشان دهد.) ( زمان صدور مدارک بانکی حداکثر دو هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.)

* درصورت ارائه گواهی سپرده بلند مدت، ارائه گردش حساب چهار ماهه سود سپرده به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک الزامی می باشد.

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

6) اصل و ترجمه اسناد ملکی

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و سه فیش آخر حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مهندسان : کارت و پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

د) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر با ذکر سفر به کانادا در آن و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

ه) بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه سه فیش آخر حقوق، در صورت افزایش حقوق ارائه حکم افزایش حقوق بازنشستگی الزامی است.

و) مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر با ذکر سفر به کانادا در آن و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

ز) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / پروانه بهره برداری / آگهی تاسیس /آخرین آگهی تغییرات / آگهی تصمیمات در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارکنان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک و گردش چهار ماهه حساب شرکت به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک

ح) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ط) دانش آموزان، دانشجویان : اصل نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار

* تکمیل فرم مشخصات فردی و فرمهای مربوط به کانادا به صورت کامل و دقیق

* حضور مسافرین 14 تا 79 سال جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری الزامی می باشد.

* حضور مسافرینی که طی 10 سال اخیر سابقه انگشت نگاری در یکی از مراکز انگشت نگاری سفارت کانادا را داشته اند الزامی نمی باشد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

پارس پرواز ایرانیان

شرکت پارس پرواز ایرانیان دارای مجوزهای بند الف از سازمان هواپیمایی کشوری و مجوز بند ب از سازمان گردشگری و عضویت “یاتا” (IATA ) با تکیه بر الطاف الهی و بهره گیری از پرسنل مجرب و امین و بررسی هوشمندانه بازار گردشگری براساس آخرین دستاوردهای IT در صنعت حمل و نقل هوائی و بهره وری از کلیه سیستم های رزرواسیون و مالی موجودبا هدف جلب رضایت مشتریان توانسته است به عنوان یکی از ارکان در صنف فروش و برنامه ریز قدرتمند در صنعت گردشگری و توریسم خود را معرفی کند .

شرکت پارس پرواز ایرانیان

  •    خیابان شهید بهشتی، خیابان سرافراز، پ11، برج موج، طبقه همکف

  •     تلفن: 88737732 , 28177 021

  •    ایمیل: INFO@PARSPARVAZ.IR

مسیر دسترسی

© تمامی حقوق محفوظ می باشد. طراحی شده با پارس پرواز ایرانیان