گردشگری خورد و خوراک یک پدیده جدید نیست، مسافران اکثر اوقات مجبورند در مکان های خارج از محل زندگیشان غذا بخورند.
غذا می تواند یک جذابیت سفر باشد که موجب افزایش تجربه بازدیدکننده می شود.
اکثریت گردشگران داخلی ایران تمایل به این دارند که تجربیات غذایی خود را از طریق شبکه های اجتماعی و گردشگران خارجی از طریق مکالمه و صحبت به اشتراک بگذارند.
برخی تحقیقات دیگر نیز نشان دادند که غذا از راه ارتباط کلامی توسط گردشگران ارزیابی می شود
براساس این تحقیق، اکثریت گردشگران داخلی به طور متوسط میل دارند غذایی متفاوت از شهر خود مصرف کنند. همچنین گردشگران خارجی تمایل دارند غذایی که در کشور دیگری مصرف می کنند تفاوت خیلی زیادی با غذای بومی وطن خود داشته باشد.
همچنین مشخص شد گردشگران داخلی تمایل بیشتری نسبت به اشتراک گذاشتن تجربه های غذایی خود دارند و این بدان معناست که باید برای گردشگران خارجی زیرساخت ها و بسترهای قوی تر و جدیدتر و متفاوت تر از خدمات غذایی کنونی در شهر فراهم شود.
بهتر است به فضای معماری داخلی و خارجی مراکز غذایی و رستوران ها بیشتر توجه کرده و متناسب با سبک و شیوه سنتی منطقه خاص خود و یا ترکیبی از شیوه سنتی و مدرن ساخته شوند. از سوی دیگر، پیشنهاد می شود به ظاهر غذاها، خوردنی ها و ظروف استفاده شده برای ارائه آن به گردشگران توجه شود و حسن سلیقه و زیبایی خوراکی ها و نوشیدنی ها و ظروف در نهایت خود به کار رود. یکی دیگر از پیشنهادات در این زمینه نیز این است که طرز تهیه کلیه غذاهای بومی به زبان انگلیسی در قالب کتاب یا مجله تهیه و به صورت کالا در اختیار گردشگران قرار گیرد.