ویزای شینگن در انواع زیر ارائه می شود، برای آشنایی بیشتر با انواع ویزای شینگن بهتر است با دقت موارد زیر را مطالعه کرده تا قبل از اقدام اطلاعات کاملی در این زمینه داشته باشید. با داشتن اطلاعات لازم در زمینه اخذ ویزای شینگن در چنگال کلاهبردارها نخواهید افتاد :
- ویزای شینگن ترانزیت نوع A
ویزای نوع A به مسافران این امکان را می دهد تا بتوانند ویزای ترانزیت هوایی را بگیرند. به این ویزا به اصطلاح ویزای ترانزیت گفته می شود. با اخذ ویزای شینگن نوع A می توانید با هواپیما وارد فرودگاه مقصد شوید و در کمتر از چهل و هشت ساعت خاک این کشور را با هواپیما ترک کنید.
این ویزا بیشتر زمانی قابل اخذ است که نیاز به تغییر خط هوایی داشته باشید و یا این که هواپیما نیاز به سوختگیری داشته باشد. به این ترتیب می توانید به راحتی وارد کشور مقصد شده و پس از برطرف شدن مشکل از طریق مرزهای هوایی فرودگاه را به مقصدی دیگر ترک کنید.
- ویزای شینگن ترانزیت
این ویزا نیز یکی از ویزاهای ترانزیت است. با این ویزا می توانید خاک کشور مورد نظر را به مقصد دیگر از راه مرزهای زمینی یا آبی ترک کنید. دقت داشته باشید که در کمتر از چهل و هشت ساعت باید خاک این کشور را ترک کرده باشید.
- ویزای شینگن توریستی
ویزای توریستی یا نوع C یکی از انواع ویزاهایی است که می توان اخذ کرد. با اخذ ویزای توریستی می توانید در کمترین زمان ممکن به کشور مقصد سفر کنید. این ویزا به شما این امکان را می دهد تا حداکثر به مدت نود روز در خاک کشور مقصد اقامت داشته باشید.
- ویزای شینگن بلند مدت
ویزای مولتی یا چند بار ورود است که به متقاضیان این امکان را می دهد تا به مدت پنج سال به خاک این کشور رفت و آمد داشته باشند. پس از گذشت پنج سال می توان دوباره برای اخذ ویزا اقدام کرد. این ویزا بیشتر توسط افرادی اخذ می شود که فرزندشان در این کشور مشغول تحصیل هستند و یا اقامت دارند.
چگونه ویزای شینگن بگیریم ؟
برای این که بتوانید ویزای ارزان و تضمینی شینگن بگیرید ابتدا باید وقت سفارت را اخذ کنید. پس اولین گام اخذ وقت سفارت است. با وقت سفارت شما باید در تاریخ و ساعتی مشخص به سفارت مراجعه کنید. در نتیجه سفارت مدارک شما را دریافت می کند و بررسی آن ها را آغاز می کند.
برای اخذ این ویزا دومین گامی که باید بردارید تهیه مدارک است. مدارکی که سفارت می پذیرد به صورت کلی یکسان است اما در برخی موارد تفاوت هایی هم وجود دارد. با توجه به قوانین کشورها باید به دقت آن چه می خواهند را بررسی کنید و مطابق همان این مدارک را ارائه دهید.
در صورتی که این مدارک کم و کاستی داشته باشد، درخواست شما رد خواهد شد. در این زمینه بسیار دقت کنید تا به هیچ وجه دچار مشکل نشوید. دقت داشته باشید مدارکی که ارائه می دهید باید دارای استانداردهای خاصی باشند تا بتوانید ویزای این کشور را اخذ کنید.
با توجه به قوانین کشور مورد نظر باید برای ترجمه مدارک اقدام کنید. به عنوان مثال برای سفر به کشور اسپانیا پس از اخذ وقت سفارت اسپانیا ، باید مدارک را به اسپانیایی ترجمه کنید. در صورتی که برای اخذ ویزای شینگن آلمان می توانید مدارک را به زبان فارسی هم ارائه دهید. البته بیشتر کشورها مانند ایتالیا مدارک را به زبان انگلیسی اخذ می کنند.
مراحل اخذ ویزای شینگن چیست؟
۱٫ انتخاب نوع ویزا
اولین مرحله داشتن شرایط اخذ ویزای شینگن این است که نوع ویزای خود را انتخاب کنید. اگر قصد تحصیل در کشور مقصد را دارید باید برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایید. در صورتی که برای گردش به مقصد می روید هم باید برای اخذ ویزای شینگن توریستی اقدام نمایید.
۲٫ اخذ وقت سفارت
با توجه به نوع ویزایی که برای اخذ آن می خواهید اقدام نمایید، باید وقت سفارت بگیرید. به عنوان مثال برای گرفتن ویزای آلمان ، وقت سفارت آلمان تحصیلی حداقل ۳۶ ماه زمان می برد اما وقت سفارت آلمان توریستی در کمتر از سه ماه قابل اخذ است. در مورد دیگر کشورها نیز این موضوع صادق است.
۳٫ تهیه و ترجمه مدارک
در این مرحله باید با توجه به چک لیست سفارت مدارک خود را تهیه کنید. این مدارک باید کامل و بدون نقص باشند. این مدارک را با توجه به وقت سفارت به دست دارالترجمه بسپارید. به این ترتیب سفارت آن را بررسی می کند و پاسخ خود را به شما ابلاغ می کند.
۴٫ مراجعه حضوری به سفارت
با کلیه مدارک و البته کل مبلغ صدور ویزا، به سفارت مراجعه کنید. سفارت مدارک را از شما دریافت می کند و پس از آن می توانید به راحتی منتظر پاسخ سفارت بمانید. سفارت در کمترین زمان ممکن به شما پاسخ خواهد داد. برخی از سفارت ها با توجه به قوانین ممکن است از شما مصاحبه نمایند.
۵٫ دریافت پاسخ سفارت
پس از گذشت دو تا چهار هفته سفارت پاسخی را به شما ابلاغ می کند. این پاسخ ممکن است مثبت و یا منفی باشد. در صورتی که پاسخ سفارت به درخواست شما مثبت باشد، می توانید ویزای خود را اخذ کنید در غیر این صورت؛ دو تا چهار ماه بعد با برطرف کردن علت ریجکتی دوباره برای اخذ ویزا اقدام نمایید.
ویزای شینگن ارزان و فوری را چگونه بگیریم ؟
برای این که بتوانید ویزای شینگن اخذ کنید باید دقت داشته باشید تا ابتدا باید وقت سفارت را داشته باشید. وقت سفارت فوری با کمترین هزینه به شما این امکان را می دهد تا در کمتر از دو هفته به سفارت وارد شوید. پس از آن می توانید درخواست خود برای اخذ ویزا را به سفارت ارائه دهید.
البته در این راه باید بسیار هوشیار باشید زیرا افراد سودجو با اخذ هزینه ها گزاف از شما، در مقابل سرویسی هم ارائه نمی دهند. نکته دیگری که باید در نظر بگیرید اخذ ویزای شینگن تضمینی است. ویزای شینگن تضمینی تنها زمانی ممکن است که مدارک شما کامل و بدون نقص باشد.
تاریخچه ویزای شینگن چیست؟
برای سفر به برخی از کشورها باید ویزای شینگن را اخذ کرد. اما چه کشورهایی و چرا باید این ویزا را اخذ کرد. تاریخچه ویزای شینگن به سال ۱۹۸۵ یعنی حدود سه دهه پیش باز می گردد. دو کشور آلمان و فرانسه با یکدیگر عهد نامه ای را امضا کردند تا بتوانند به تجارت رونق ببخشند.بر اساس این عهدنامه دو کشور متعهد شدند تا مرزها را نادیده بگیرند. بر این اساس مردم می توانستند به راحتی و بدون اخذ ویزا از کشور آلمان به فرانسه و برعکس سفر کنند. پس از این با افزایش رونق اقتصادی در این دو کشور، کشورهای دیگر هم به این عهدنامه پیوستند.
این عهدنامه و مرزها به قدری گسترش یافت که در سال ۲۰۱۱ تعداد این کشورها به بیست و شش کشور رسید. این عهدنامه در همین سال در دهکده کوچکی به نام شینگن؛ در کشور لوکزامبورگ به امضا رسید. بر اساس این عهدنامه کلیه شهروندان این کشورها بدون اخذ ویزا می توانند در این بیست و شش کشور تردد کنند.
کشورهای عضو محدوده شنگن
آلمان، فرانسه، ایتالیا، هلند، سوئد، اتریش، اسپانیا، پرتقال، فنلاند، بلژیک، لوکزامبورگ، نروژ، دانمارک، لتونی، لیتوانی، مجارستان، لهستان، چک، استونی، اسلوانی، اسلواکی، ایسلند، مالت و یونان.
از سال ۲۰۰۹ میلادی چهار کشور سوئیس ، قبرس ، رومانی و بلغارستان نیز با قبول این پیمان رسماً وارد شنگن شده اند.
مدارک مورد نیازجهت اخذ ویزای شینگن :
* اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار( امضاء شده ) و پاسپورت قدیم.
* ۲قطعه عکس (رنگی- زمینه سفید-۷۰% چهره – سایز عکس با توجه به سفارت می باشد ).
* اصل شناسنامه با ترجمه .
مدارک مالی و بانکی:
* پرینت بانکی ۶یا ۳ماه اخر به زبان انگلیسی- حداقل موجودی ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان (به ازائه هر نفر) با مهر بانک (حساب کوتاه مدت یا جاری).
نکته:افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد.
* درست بودن نام صحیح مسافر و تاییدیه بانک لازم است.
اصل سند ملکی (ترجمه رسمی و مهر داد گستری).در صورت نبودن سند ملکی به نام خود مسافر به نام اقوام درجه یک قابل قبول میباشد(وکالت بلاعوض الزامی است)
مدارک شغلی:
* پزشکان: اصل پروانه مطب+ اصل کارت نظام پزشکی(ترجمه) / دانشنامه تحصیلی(ترجمه).
* مهندسان: اصل پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی(ترجمه).+گواهی اشتغال به کار
*ساختمان سازان:اصل گواهی ساختمان+اصل قراردادهای کاری+اصل پایان کار ساختمان
* وکلا: اصل پروانه وکالت/ اصل کارت وکالت(ترجمه).
* کسبه: اصل پروانه کسب (ترجمه)/ اصل کارت بازرگانی(ترجمه) در صورت داشتن.
* صاحبان شرکتها: اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت( ترجمه با مهر دادگستری)+ گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،حقوق و مزایا)(ترجمه). اصل کارت بازرگانی(ترجمه) در صورت داشتن.
* کارمند بخش خصوصی: روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت( ترجمه با مهر دادگستری)+ گواهی شغلی (باذکر سمت، سابقه کاری، حقوق و مزایا،تاریخ شروع فعالیت)(ترجمه)+لیست بیمه ۱سال قبل با مهر اداره بیمه(ترجمه).+برگه مرخصی از آن سازمان
* ساختمان سازها: اصل گواهینامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پایان کار ساختمان/کارت انبوه سازی.
* مشاغل دولتی: آخرین حکم کارگزینی + فیش حقوقی ۳ماهه آخر به همراه مهر(ترجمه).
* بازنشسته ها : آخرین حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی(ترجمه).
* دانش آموزان و دانشجویان : نامه اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی(ترجمه).
در صورت سفر خانم خانه دار مدارک فوق از همسر ایشان کسب می شود + سند ازدواج.
در صورت سفر کودک موافقتنامه محضری از سرپرست کودک لازم است.
برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد.
برای دانش آموزان:
گواهی اشتغال به تحصیل +برگه مرخصی تحصیلی